Mâine, de la ora 21,30, pe stadionul Orăşenesc Mioveni are loc meciul CS Mioveni – CFR Cluj-Napoca, partidă ce face parte din runda a 4-a a Ligii 1 la fotbal.

Astăzi s-au pus în vânzare biletele pentru partida de mâine, ele putând fi achiziţionate atât de la stadion, cât și de la sediul clubului, începând de joi 5 august ora 13 până vineri la ora începerii partidei.

Preţul unui bilet este de 20 lei, iar accesul în tribune se poate face doar cu dovada vaccinării anti Covid, a testului PCR negativ făcut cu maximum 72 de ore înainte, a testului rapid negativ făcut cu maximum 48 de ore înainte sau dovada trecerii prin boală în urmă cu maximum 180 de zile.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă având în vedere că întâlnim campioana ţării şi singura echipă (din România – n.r.) care a rămas în cupele europene.

Avem un moral bun după victoria de la Sepsi şi am încredere în băieţi că putem obţine un rezultat pozitiv. Toate jocurile sunt dificil,e dar am încredere în jucători, au arătat şi au demonstrat că echipa joacă, îşi doreşte să câştige şi sperăm în continuare să acumulăm cât mai multe puncte.

Chiar dacă (oaspeţii – n.r.) vor veni cu jucătorii odihniţi, noi nu avem nici un avantaj pentru că sunt jucători care îşi doresc să joace, să demonstreze, să arate că pot face parte din primul 11. Dar vă repet, am încredere în jucătorii mei, noi am avut tot timpul încredere în ei, şi chiar ne dorim să îi facem bucuroşi pe suporterii care vor fi mâine prezenţi la meci şi să scoatem un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul galben-verzilor, Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here