Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și colaboratorilor companiei, pentru protecţia angajaților și familiilor acestora. Prin această acţiune, Alexandrion susține lupta împotriva COVID-19.

Donația Alexandrion Group, în această perioadă dificilă, se numară printre multiplele acţiuni umanitare şi de responsabilitate socială, pe care compania le derulează prin intermediul fundației Alexandrion, ȋncă din 2003.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților şi partenerilor noştri, precum şi a familiilor acestora, reprezintă prioritatea noastră în aceste momente.

Alexandrion Group rămâne dedicat valorilor și principiilor sale, prin responsabilitate, solidaritate și implicare. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unii pe alţii, precum și urmând recomandările autoritatilor privind sănătatea şi siguranța, vom câştiga împreună această luptă împotriva COVID-19 ”  a declarat domnul Stelios Savva, şeful Alexandrion Group.

Alexandrion Group a acționat responsabil de la debutul pandemiei COVID-19, aplicând măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, asigurându-se că angajații lucrează în condiții de siguranță, sănătatea acestora reprezentând prioritatea companiei.

la noi în ţară, grupul grecesc Alexandrion este cunoscut pentru coniacul omonim pe care îl produce, ca şi pentru coniacurile din gama Brâncoveanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here