Pentru noi, românii, numele Dacia are multiple semnificaţii. Începând cu numele din antichitate al ţării noastre şi sfârşind cu automobilele produse la Mioveni-Piteşti, Dacia a avut mereu o însemnătate aparte pentru cei mai mulţi dintre noi.

Nu întâmplător, pe şoselele României, aproape o treime din autoturisme sunt Dacia.

Dacia a fost principalul mijloc de transport şi în perioada comunistă şi continuă să fie şi acum.

Mai mult, Daciile au devenit, din 2004 încoace, o prezenţă din ce în ce mai obişnuită şi în restul ţărilor europene, dar şi pe alte continente ale lumii. Totuşi, pentru ca Dacia noastră să ne servească mereu la parametri normali, are nevoie de service de specialitate şi de piese de schimb originale, de bună calitate.

Ca atare, e foarte important felul în care alegem piesele de schimb care vor fi montate pe Dacia noastră.

E recomandat să apelăm întotdeauna la piese de schimb originale, certificate de Registrul Auto Român şi să evităm cu desăvârşire reperele contrafăcute.

Vă recomandăm, pentru Dacia dumneavoastră, piese auto originale, pe care le puteţi găsi pe acest site.

Nu e nevoie să vă deplasaţi la magazin. Piesele vă pot fi livrate, dacă doriţi, la dumneavoastră acasă sau chiar la autoservice-ul care se ocupă de Dacia dumneavoastră.

Puteţi chiar încerca să faceţi singuri, acasă, unele reparaţii de mai mică anvergură sau operaţiunile de întreţinere uzuale.

Inspiraţi-vă de aici şi arătaţi-i Daciei dumneavoastră că ţineţi la ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here