PNL şi ALDE, partide cu poziţii clar antagonice de când există ALDE, par să se înţeleagă, treptat, asupra cooptării partiduţului condus de Călin Popescu Tăriceanu la actul de guvernare.

Deja, fruntaşi ai ALDE din mai multe judeţe ale ţării au primit diverse funcţii (e drept, de eşalon secund) prin fel de fel de agenţii sau instituţii de stat.

E şi cazul dnei Simona Brătulescu, preşedinta organizaţiei judeţene ALDE din Argeş (care e şi membră în conducerea centrală a ALDE, dar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean).

Dna Brătulescu a fost numită de premierul Ludovic Orban secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului, decizie despre care, iniţial, am crezut că e o glumă proastă, dar care a văzut lumina tiparului în Monitorul Oficial.

Specialistă în comunicare, relaţii publice şi jurnalism, dna Brătulescu e posesoarea unei diplome emisă de o universitate particulară şi a fost, mai în tinereţe, crainică la o televiziune din Piteşti, apoi consilieră ba pe la un cabinet de ministru, ba pe la un cabinet parlamentar etc.

S-a mai remarcat prin abnegaţie în lupta cu tenebrele „statului paralel”, cu nenorocita de Justiţie care se tot ţinea de abuzuri şi prin fotogenie.

Ce va face, concret, dna Brătulescu la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban nu reiese clar din niciun document oficial, disponibil public.

Probabil, îl va „consilia” cât de bine ştie pe dl Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here