Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin, elevii lui Emil Săndoi vor primi vizita echipei ASU Politehnica Timişoara. Va fi un meci important pentru ambele echipe, întrucât amândouă îşi doresc cele trei puncte.

În conferinţa de presă de dinaintea partidei, antrenorul piteştenilor a declarat:

„Este o partidă importantă cea cu echipa din Timişoara. Va fi un joc dificil pentru noi şi pentru toată lumea. Nu am de unde să ştiu derularea jocului. Noi venim după câteva rezultate negative, chiar dacă jocul pe care l-am prestat pe toată durata partidei cu Energeticianul dar şi cu cei de la Metaloglobus a fost bun, în partida cu Metalglobus dominând de manieră categorică, am avut o posesie foarte bună, am creat ocazii de gol, am dus mingea în preajma porţii adverse dar, într-adevăr, am avut şi lipsă de inspiraţie şi numai neşansa a făcut să nu venim cu rezultate mai bune.

Sper că în partida de sâmbătă să ieşim cu un rezultat pozitiv, trebuind să intrăm într-o pantă ascendentă”.

Andrei Panait: „Jucăm acasă, îţi dai seama că trebuie să intrăm foarte concentraţi şi să câştigăm acest meci”.


Vasile Buhăescu: „Va fi un meci greu, echipa din Timişoara este jos acolo şi are mare nevoie de puncte. Noi vrem neaparăt să căştigăm, să ieşim învingători, acesta e singurul lucru care mi-l doresc şi ni-l dorim cu toţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here