Antrenorul alb-violeţilor are mari probleme de lot. Acesta nu poate alinia cel mai bun 11-ce al echipei  împotriva orădenilor de la Luceafărul, din următoarea etapă de campionat.

Dl Emil Săndoi speră ca, până la ora partidei, să găsească soluţii pentru înlocuirea jucătorilor incerţi.

„La fel ca în meciul precedent, şi la acest meci ne confruntăm cu probleme în compartimentul ofensiv. Nilă are probleme cu umărul, iar Buhăescu a acuzat dureri la picior după meciul de la Bacău.

Trebuie să găsim rapid soluţii. Astăzi va fi o şedinţă a Consiliului de Administraţie la care voi fi şi eu prezent. Sunt convins că se va rezolva şi acest aspect şi vom putea conta pe ei. Avem nevoie de întăriri.

Drumul este lung şi pot aparea surprize. Nu trebuie să facem o tragedie din eşecul suferit la Bacău, aşa cum se întâmplă la noi, la români.

După rezultatele de miercuri seară din campionatul Spaniei, Real Madrid şi Barcelona ce să mai spună după înfrângerile înregistrate? Încă o dată se demonstrează că nici o echipă nu este invincibilă!. Nici măcar cele foarte mari!”, a declarat Emil Săndoi, în conferinţa de presă de astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here