În al treilea amical din Antalya, elevii lui Ionuţ Badea au fost învinşi de Kabel Novi Sad, din Serbia, cu scorul de 1-0.

În toate cele trei partide disputate în stagiul de pregătire din Turcia, alb-violeţii au uitat să marcheze: n-au făcut niciodată.

”A fost o partidă bună care a avut ritm, încărcătură și o adversitate apropiată de cea din meciurile oficiale. Chiar dacă am pierdut, sunt mulțumit de jocul echipei.

Aștept să creștem ca finalitate pe ultimii metri în perioada următoare pentru că și în acest meci am avut ocazii clare de gol pe care le-am ratat. Este normal să suferim la capitolul concentrare.

Am primit gol în urma unei faze fixe. Pot spune că am întâlnit o echipă puternică, bine așezată în teren, care a încasat și trei cartonașe roșii(cei eliminaţi au fost, însă, înlocuiţi, fiind vorba de un amical – n.r.) .

Și noi am avut o agresivitate bună. Sper ca în ultimul meci din Antalya să obținem o victorie pentru a da valoare muncii noastre din acest stagiu de pregătire.

Mă bucur că l-am putut folosi și pe Năstăsie timp de 20 de minute. Aștept ca și Prepeliță să aibă un anumit număr de antrenamente pentru a putea conta și pe el. Nini Popescu va reveni de marți la antrenamente după problemele pe care le-a avut la genunchi.

Cu cei trei în teren, altfel vor sta lucrurile. La Koleslovs (fundaş leton, adus de curând în probe – n.r.) se vede lipsa de pregătire, însă încercăm să-l aducem la un nivel destul de bun în următoarea perioadă” a declarat Ionuţ Badea, conform paginii de facebook Fotbal Club Arges Pitesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here