Duminică, de la ora 12, FC Argeş va juca în deplasare cu SSC Farul Constanţa, meci ce contează pentru etapa a 13-a din Liga 2. Înaintea partidei alb violeţii ocupă locul 4, cu 25 de puncte.

„Dorim să ne întoarcem cu toate punctele de acolo. De acum încolo, va fi mult mai greu să iei puncte cu echipele slab cotate, pentru că s-au mai întărit, s-au mai aşezat…

Noi ne confruntăm cu multe probleme de sănătate la echipă. În afară de Nilă care va fi incert o perioadă mai mare de timp, îi mai avem pe Gugu, Buleică, Enceanu cu probleme, ultimul nu ştiu dacă va fi apt de joc.

Buhăescu este suspendat şi nu va evolua. Pe Vasile Gheorghe şi Enceanu i-am folosit mai puţin, pentru că au venit mai târziu. S-au integrat repede, dar nu ştiu dacă pot juca 90 de minute. Avem probleme de efectiv, dar am mare încredere în jucătorii care vor intra în locul lor. S-au pregătit foarte bine.

Trăiesc zilele astea sub impresia nemulţumirii arbitrajului pe care l-am avut la meciul cu Daco-Getica. Nu pot să uit şi nu pot să-mi explic acele faze în care trebuia să primim penalty. Trebuie sa trecem peste acest moment şi să ne concentrăm la meciul de duminică”, a spus Emil Săndoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here