Ai în gând să călătorești pentru o zi în București? TOP 5 lucruri distractive pe care să le faci în Capitală

Date:

Share post:

Te-ai gândit că este momentul să faci o mică escapadă și să mergi în București, pentru a-i afla tainele? Există câteva activități pe care le-ai putea face în Capitală și care ar putea să îți asigure momente de distracție. Mai mult decât atât, le poți propune prietenilor tăi să vă distrați pe cinste și să vă faceți amintiri împreună.

În cele ce urmează, vei descoperi câteva activități pe care le-ai putea face cu prietenii și familia în București și care ar putea să reprezinte un real moment de relaxare.

Iată câteva idei pe care le-ai putea aborda, dacă vrei să te distrezi în București cu prietenii și familia:

  • Dacă ți-ai pus în plan să vizitezi Capitala României, atunci trebuie să știi că există câteva activități distractive pe care le-ai putea face alături de prieteni și familie. Dacă ești o persoană căreia îi place să asculte muzică live, să se înfrupte din preparate delicioase și să își creeze amintiri frumoase cu oamenii dragi, atunci ai putea alege să mergi la Berăria H, un restaurant cu muzică de petrecere în București, unde distracția este în toi. Pentru a lua parte la evenimente, asigură-te că îți rezervi un loc din timp.

Pe de altă parte, o altă activitate distractivă la care ai putea lua parte cu prietenii reprezintă „bălăceala” în piscina urbană. Nu este o piscină propriu-zisă, normală, ci una cu mii de bile din plastic. Intrarea se face tot pe bază de bilet, acesta putând fi plătit pe oră. Este o activitate amuzantă, menită să aducă zâmbetul pe buze. De altfel, există și o zonă de servire a unor băuturi în incinta spațiului respectiv.

Sport, parcuri de aventură

  • O altă idee de activitate pe care ai putea să o abordezi în București o reprezintă participarea la o sesiune de sport într-un parc de aventură. Există asemenea spații special amenajate pentru activități menite să fie efectuate în aer liber. De exemplu, paintball, echitația și traseele în copaci sunt câteva activități pe care le-ai putea regăsi într-un asemenea parc. Intrarea se face pe bază de bilet. Traseele sunt amenajate în funcție de gradul de dificultate.
  • De asemenea, o altă activitate care ar putea să reunească oamenii la aceeași masă o reprezintă o sesiune de boardgaming. Există o multitudine de localuri în București care pun la dispoziție jocuri de societate. O astfel de seară ar putea fi antrenantă pentru toată lumea și nu doar din punct de vedere al jocurilor în sine. Precum și în cazul unui concert sau a unei ieșiri în oraș, boardgamingul este un mod de socializare.

Străzile istorice ale Capitalei

  • Nu în ultimul rând, ai putea merge cu prietenii la escape room. Este un concept menit să pună mintea la contribuție prin rezolvarea unor puzzle-uri și dezlegarea tainelor unor povești, pentru a scăpa dintr-un spațiu. Activitatea este limitată ca timp, depinzând de gradul de dificultate ales. Este o experiență pe care nu ar trebui să o ratezi!

Există o multitudine de activități care pot fi făcute alături de prieteni și familie. Dacă intenția ta este să te distrezi în București, atunci asigură-te că alegi activitățile care îți aduc plăcere. Participarea la un concert live, delectarea cu preparate delicioase, plimbările pe străzile istorice ale Capitalei și activitățile în aer liber ar putea să îți aducă o reală energie pozitivă!

sursa foto: Magneto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...