Afaceri de pandemie: fiica vinde online măşti de protecţie care lipsesc din spitalul unde tata e lider de sindicat

Date:

Share post:

Potrivit unei ştiri publicate în presa online musceleană, liderul de sindicat de la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, Gabriel Eana, a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus.

Dumnealui se aflase, anterior, în izolare.

„Liderul de sindicat este internat acum la Spitalul Mioveni, alături de celelalte asistente și infirmiere confirmate în această după amiază (adică ieri – n.r.)”, nota ieri publicaţia câmpulungeană Ziar Exclusiv.

Dl Eana e de profesie asistent medical, dar e şi absolvent de Drept al Universităţii „Spiru Haret”.

Pe de altă parte, însă, fiica liderului de sindicat (e vorba de sindicatul Sanitas), dra Bianca Eana, vinde online… măşti de protecţie.

Exact măşti de genul celor despre care mai multe cadre medicale de la Spitalul din Câmpulung reclamau că nu se găsesc în număr suficient în dotarea spitalului.

În anunţul său, postat online, dra Eana nu indică niciun preţ pentru măştile de protecţie pe care le vinde, şi nici nu spune de unde le are. Dar acest din urmă lucru îl poate ghici oricine.

La nivelul judeţului Argeş, municipiul Câmpulung Muscel (ca şi satele din împrejurimi) este epicentrul infecţiilor cu coronavirus. Mulţi localnici nu au respectat nici cele mai elementare reguli de distanţare socială, de restricţionare a circulaţiei etc.

Iar situaţia la Spitalul Municipal din localitate pare a fi una gravă, mai multe cadre medicale fiind confirmate ca fiind infectate cu coronavirus (15 cazuri, după informaţiile noastre, neconfirmate de autorităţi, dar nici infirmate).

Cadrele medicale de acolo, inclusiv liderul de sindicat Gabriel Eana, tatăl tinerei „întreprinzătoare” care tocmai s-a lansat în afaceri cu măşti de protecţie, au reclamat în dese rânduri că materialele şi echipamentele de protecţie fie lipsesc, fie nu există în catităţi îndestulătoare.

Actualizare – Dra Eana a precizat că „activitatea profesională a tatălui meu este independentă de legăturile noastre de familie, iar postarea mea, anunțul publicitar al unei companii în care am lucrat, şi funcţia tatălui meu, sunt total paralele”.

„Totodată, pentru a vă demonstra că informaţiile  sunt false, vă atașez capturi din aplicaţia Instagram din care reiese că acea postare avea doar rolul de a promova o altă societate comercială, fără nicio legătură cu tatăl meu.

Legat de mențiunea pe care ați făcut-o referitor la prețul măștilor, nu era postat deoarece nu îl stabileam eu, acesta era însă indexat pe o mare platformă de cumpărături online, fiind total transparent”, ne-a mai transmis dra Bianca Eana.

Întrucât misiva dumneaei este mult mai lungă decât citatele inserate de noi aici, îi publicăm punctul de vedere într-un text separat.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...