Adrian Preda şi-a bătut măr adversarul, dar arbitrii i-au acordat acestuia victoria. VAR e necesar şi în box

Date:

Share post:

Pugilistul piteştean Adrian Preda a pierdut, ieri, în semifinală împotriva bulgarului Krasimir Dzhurov, la categoria 56 de kg.

Meciul dintre tânărul piteştean şi sportivul bulgar a avut loc în cadrul Campionatelor Europene de Box din oraşul Budva, din Muntenegru, competiţie care se încheie mâine.

Înainte de competiţie, atât sportivul piteştean, cât şi antrenorul său, maestrul Ioniţă Mărăşescu, erau optimişti; lucru firesc, ţinând cont de valoarea lui Adrian Preda.

Iar acesta şi-a demonstrat valoarea şi în ring. Inclusiv în meciul din semifinale, pe care l-a dominat autoritar, din primul până în ultimul minut.

Ciudat, însă, arbitrii au acordat victoria la puncte sportivului bulgar, care a făcut eforturi pentru a termina meciul în picioare.

„Să lupți cu atâta putere, să lovești fără a fi lovit şi să fi declarat învins!”, sunt cuvintele scrise de antrenorul Ioniţă Mărăşescu într-o postare pe pagina de Facebook.

În urma decizei luate de arbitrii judecători, Adrian a cucerit doar bronzul la categoria 56 de kilograme. Dar merita cu prisosinţă să joace finala.

Poate că n-ar strica introdus un sistem de arbitraj cu ajutorul aparatelor video (aşa cum e în fotbal celebrul VAR), pentru a se evita vicierea deciziilor arbitrilor.

Oricum, Arian Preda merită felicitat pentru evoluţiile sale, la fel ca şi antrenorul şi mentorul său, maestrul Ioniţă Mărăşescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular