Adrian Nicolescu: „Le-am propus celor de la Campionii Fotbal Club Argeş să fuzionăm, nici n-au vrut să audă” (II)

Date:

Share post:

Adrian Nicolescu, membru în Consiliul Director şi vicepreşedinte al asociaţiei care se numea până recent Fotbal Club Argeş Piteşti 1953 Vulturii Alb Violeţi, dar care şi-a schimbat numele în asociaţia Fotbal Club Argeş, spune că aceasta a propus o fuziune cu actuala entitate din Liga 2.

Aceasta pentru a nu se crea confuzii sau chiar disensiuni în fotbalul argeşean, după modelele deja brevetate la Steaua/FCSB, FCU/CSU Craiova, Poli Timişoara etc.

Adrian Nicolescu a declarat azi pentru site-ul nostru că asociaţia în conducerea căreia se află a căutat căi de colaborare cu Asociaţia Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş, dar a fost tratată cu dispreţ.

„Nu s-a pus nicio secundă problema să facem rău fotbalului argeşean… uitaţi-vă la membrii asociaţiei noastre: Vasile Stan, Mihai Zanfir, Mihail şi Mihăiţă Ianovschi, Bogdan Argeş Vintilă. Păi noi suntem oameni care să facem rău fotbalului argeşean? Nici vorbă, noi am vrut şi vrem să facem doar bine. Vrem să conservăm numele FC Argeş, prestigiul acestui club şi culorile alb violet, ferindu-le de tot ce înseamnă politică.

Ceea ce se întâmplă cu actuala structură din Liga 2 e clar impostură şi nepricepere încurajate politic.

Am propus fuziune între noi şi Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş, fără nicio pretenţie materială, am fost chiar şi în audienţă la primarul Cristian Gentea pe această temă, dar nici nu ne-au băgat în seamă”, ne-a declarat dl Adrian Nicolescu.

„Aş vrea să mai spun un lucru: asociaţia noastră şi-a schimbat denumirea în Fotbal Club Argeş încă din 5 aprilie 2023. Însă, dat fiind faptul că echipa de fotbal era atunci în plină luptă pentru evitarea retrogradării, am decis să nu facem publică atunci schimbarea denumirii, pentru a nu tensiona atmosfera la echipă”, a mai precizat Adrian Nicolescu.

Această nouă entitate FC Argeş are o echipă de fotbal care a jucat anul trecut în Liga a 5-a, seria Sud, disputându-şi meciurile de acasă la Topoloveni.

Articol în curs de actualizare.

sursa foto: Facebook/Adrian Nicolescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...