Piteșteanul Adrian Mutu, actualmente antrenorul naţionalei de tineret sub 21 de ani, e tot mai aproape să semneze cu CFR Cluj-Napoca. Patronul clubului ardelean, Neluțu Varga, l-a mai dorit pe Adrian Mutu și după ce campioana s-a despărțit de Dan Petrescu, anul trecut.

Se pare că zilele lui Edi Iordănescu ar fi numărate la CFR, mai ales că acesta a vorbit în urmă cu o săptămână de o despărțire chiar în fața jucătorilor. Iar CFR e lider al campionatului, momentan, dar e un lider chinuit, poticnit, cu un joc dezamăgitor. Iordănescu mai are contract cu CFR până în 2022.

Adrin Mutu a rămas liber de contract și își dorește să renunțe și la echipa națională de tineret, deoarece, a spus, „vreau să antrenez în fiecare zi”. Ceea ce la o echipă naţională nu e cu putinţă.

Piteșteanul nu exclude să antreneze echipă din Liga 1. Ca jucător, Adi Mutu a evoluat în ţară, după plecarea sa de la Piteşti, la Dinamo, la Petrolul Ploieşti şi la Târgu-Mureş.

După un parcurs foarte bun la timona naţionalei de tineret (nicio înfrângere la turneul final al Euro din Ungaria), Adrian Mutu e un tehnician ofertat, lucru despre care am scris chiar alaltăieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here