Parcursul foarte bun al Naţionalei de tineret sub 21 de ani, sub conducerea tehnică a fostului internaţional Adrian Mutu, care a culminat cu evoluţiile de la Europeanul din Ungaria din această primăvară, l-au transformat pe Briliantul fotbalului argeşean într-un antrenor dorit de multe echipe.

După eşecul tratativelor cu CFR Cluj-Napoca, Adrian Mutu este poftit acum să antreneze nou-promovata FC Universitatea Craiova, fapt confirmat public, de altfel, de fiul finanţatorului clubului oltean, Adrian Mititelu, care a spus că Mutu este „prima opţiune” pentru banca tehnică a echipei.

Bancă rămasă liberă după ce fostului antrenor, cel care a izbutit promovarea în Liga I de o manieră categorică, Eugen Trică, nu i s-a mai reînnoit contractul scadent la finele sezonului. Mititelu a considerat, probabil, că Trică nu are anvergura unui tehnician pe măsura pretenţiilor Craiovei din campionatul următor.

Potrivit site-ului de ştiri sportive Prosport, oficialii craioveni i-au propus lui Adrian Mutu un salariu lunar de 14.000 de euro, plus bonusuri şi prime pentru atingerea obiectivelor echipei: calificarea în play-off, participarea într-o cupă europeană etc.

FC Universitatea Craiova nu a anunţat încă oficial numele noului antrenor al echipei, iar Adi Mutu a confirmat doar că are o ofertă din partea oltenilor, pe care o analizează.

sursa foto: Facebook/Adrian Mutu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here