Adrian Mutu începe să-şi facă un nume ca antrenor, la naţionala de tineret. „Putem bate pe oricine!”

Date:

Share post:

Remiza obţinută aseară, la Budapesta, de naţionala de tineret sub 21 de ani a României, antrenată de Adrian Mutu, a fost o surpriză pentru majoritatea specialiştilor.

Nu atât prin scor (1-1), pentru că, până la urmă, n-am câştigat. Dar am jucat de la egal la egal cu o naţională net superioară valoric, din lotul căreia doar 2-3 jucători valorează cât tot lotul României.

Ci prin maniera de joc. În ultimele 10 minute, nimeni de la noi n-a tras de timp. Dimpotrivă, montaţi extraordinar din punct de vedere psihic, tinerii tricolori s-au dus peste adversari şi au ratat milimetric victoria.

„… vedeți că Olanda e o echipă care se bate la titlu, ca și noi. Am jucat de la egal la egal, ba mai mult, era să-i batem. De aia vă spun: aveți, bă, încredere în voi! Puteți mult mai mult! Ăsta e doar un început, o să vedeți. Jucați cu încredere de acum încolo şi putem bate pe oricine”, le-a spus Mutu jucătorilor săi, imediat după joc.

Luat în derâdere de multă lume, fostul mare fotbalist piteştean dă semne că ar putea deveni şi un mare antrenor. Meciul de aseară, cu Olanda, a fost un prim examen pe care Briliantul din Trivale l-a trecut cu bine.

Dacă învinge Ungaria (sâmbătă, de la ora 17) şi se califică dintr-o grupă din care mai face parte şi Germania, atunci despre antrenorul Adi Mutu toată lumea va vorbi cu respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular