Într-un interviu acordat de fostul mare fotbalist şi antrenor Cornel Dinu colegilor de la Gazeta Sporturilor, legenda dinamovistă a povestit un episod care l-a avut în centru pe Adrian Mutu.

Lucurile se petreceau în vara anului 1998, atunci când foarte tânărul atacant Mutu tocmai fusese cumpărat de Dinamo Bucureşti de la FC Argeş.

Antrenorul de atunci al „câinilor”, Cornel Dinu, a povestit celor de la Gazeta Sporturilor că Mutu a venit la Dinamo total nepregătit din punct de vedere tactic.

„A venit în iarna sezonului 1998/1999, având calități incontestabile de jucător de excepție. Firesc, l-am întrebat ce relații de joc avea la Pitești”, a povestit dl Dinu.

Iar răspunsul „Briliantului” a sunt cam aşa: „Ce relații, bre? Jucam în stânga pe atac sau numai pe atac și făceam ce voiam.

Înainte de antrenamentele ce durau cam 40 de minute venea secundul Szilaghi și îmi dădea un pumn de pastile. Asta era tot”, ar fi răspuns Mutu.

Dialogul lui Cornel Dinu cu Gazeta Sporturilor, legat de pastilele „Briliantului”

Colegii de la Gazetă mai notează că, la doi ani de la episodul de mai sus, fotbaliştii alb-violeţi Adrian Neaga şi Cristian Buturugă au fost depistaţi dopaţi cu o substanţă anabolizantă.

sursa foto: FC Dinamo Bucureşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here