Dacă, aşa cum par a se mişca lucrurile, antrenorul Mirel Rădoi îi va lua locul demisionarului Cosmin Contra pe banca primei reprezentative de fotbal, atunci va trebui găsit un înlocuitor pentru Rădoi la „Naţionala” mică.

Deocamdată, Mirel Rădoi e antrenorul acesteia, însă, şi-ar fi dat deja acordul pentru a prelua „Naţionala” mare.

În această situaţie, pentru postul de antrenor al echipei naţionale de fotbal, jucători sub 21 de ani, favorit pare a fi nimeni altul decât piteşteanul Adrian Mutu.

„Briliantul” Mutu, în vârstă de 40 de ani, antrenează acum echipa saudită sub 21 de ani Al Wahda, cu care are la activ 20 de victorii şi opt egaluri în 33 de jocuri, informează „Gazeta Sporturilor” de azi.

Pe lista posibililor antrenori ai „Naţionalei” sub 21 de ani se mai află fostul jucător al Petrolului şi al Rapidului, Marius Măldărăşanu, actualmente antrenor al echipei de liga a 2-a Metaloglobus Bucureşti.

O decizie privind viitorul tehnician al „Naţionalei” mici va fi luată în aproximativ două săptămâni.

În ciuda multiplelor sale probleme extrasportive, Adrian Mutu are atu-uri mai mari decât Măldărăşanu: a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, are un palmares net superior şi are deja experienţă îna pregăti echipe de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here