La aceeaşi conferinţă de presă de după meciul de fotbal FC Argeş-Universitatea Cluj-Napoca, scor 2-1, tehnicianul oaspete Adrian Falub nu-şi putea ascunde amărăciunea de a fi silit să se întoarcă acasă cu desaga goală.

Mai ales că, în presa clujeană, se scrisese înainte de meci că U are prima şansă, întrucât FC Argeş ar fi o echipă „nemotivată, fără niciun obiectiv, care oricum nu poate promova”.

„Mergem să câştigăm. Noi avem un obiectiv, să promovăm. Argeşul nu are niciunul, nu au drept să promoveze”, zicea dl Falub colegilor de la „Făclia”.

Pe teren, s-a văzut, a fost mai motivată şi mai bună echipa nemotivată, adică FC Argeş.

„Eu cred că am început meciul destul de bine, am luat controlul jocului, dar am luat două goluri din două mingi aruncate în careu. Goluri primite faze fixe. Inaceptabil pentru o echipă care vrea să câştige meciul, să câştige în deplasare.

Acolo s-a decis istoria meciului. Noi am încercat să jucăm, am avut posesie şi chiar dacă nu ne-am creat ocazii mari de gol, am dus mingea până în 20 de metri, dar atacanţii s-au mişcat foarte puţin.

Argeşul s-a apărat bine, au fost organizaţi bine , nu am putut să-i desfacem şi nu am reuşit să-i egalăm.

Sunt două echipe în mod neaşteptat pe primele locuri (Clinceni şi Snagov – n.r.), care cred că le va fi greu să rămână acolo. Tot echipele care îşi propuseseră la început promovarea vor fi în frunte”, a spus tehnicianul clujenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here