Consilierii judeţeni din Argeş au ales, azi, cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului.

Cum era de aşteptat, beneficiind de majoritate, PSD şi-a impus oamenii în ambele posturi de vicepreşedinte.

Unul dintre cei aleşi azi este Marius Nicolaescu, fost şef al Gărzii de Mediu Argeş, cel care ocupase postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean încă din ianuarie anul acesta, atunci când a înlocuit-o pe fosta vicepreşedintă, Simona Brătulescu (ALDE), promovată inexplicabil de prim-ministrul Ludovic Orban în aparatul Cancelariei sale.

Dl Nicolaescu e fost subinginer (şi-a completat studiile, ulterior, devenind inginer „plin”) silvic de meserie, are 46 de ani şi e muscelean, de loc din Stâlpeni.

Din câte ştim, politică a făcut numai în PSD.

A deţinut diverse funcţii la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare şi pe la mai multe ocoale silvice din zona Muscelului.

Al doilea vicepreşedinte este Adrian Bughiu (foto sus), 44 de ani, cel care fusese, până nu cu multă vreme în urmă, subprefect. Era pe vremea când dl Bughiu era membru ALDE.

Apoi, de la o zi la alta, a părăsit ALDE, s-a înscris în PSD şi a fost pus în aceeaşi zi pe loc eligibil pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean. Dlui vicepreşedinte Bughiu îi plac, pare-se, piruetele politice de la dreapta la stânga: dumnealui a mai trecut şi pe la PRM, înainte de a-şi descoperi propensiuni liberale.

Adrian Bughiu a lucrat pentru deputatul PRM Florentin Moraru, pentru europarlamentarul PC (Voiculescu) Sabin Cutaş, a fost chiar şi casier încasator la Salubritate, mai în tinereţe şi, mai nou, director adjunct al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Argeş.

E licenţiat în Administraţie Publică la Universitatea din Piteşti şi-şi dă doctoratul în… Sport, tot la Universitatea din Piteşti.

sursa foto: Facebook/Adrian Bughiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here