O fată de 14 ani a trecut printr-un adevărat coşmar după ce, în 2017 l-a cunoscut pe o reţea de socializare pe Andrei Radu G., în vârstă de 20 de ani din Oneşti. Cei doi s-au întâlnit de câteva ori şi au întreţinut relaţii sexuale consimţite. După ce fata a pus punct relaţiei, lucrurile s-au agravat, tânărul şantajând-o şi ameninţând-o că, dacă nu se va întoarce la el şi nu-i va trimite imagini în care să apară în ipostaze indecente, acesta va trimite tatălui ei o poză compromiţătoare.

Speriată, fata a făcut ce i s-a cerut şi, mai mult, revenită din cantonamente, s-a întors la Andrei cu care a mai întreţinut de câteva ori relaţii intime. Însă cum nicio minune nu ţine mai mult de trei zile, poliţiştii au aflat despre păţania copilei şi au intrat pe fir.

Oamenii legii i-au întocmit băiatului dosar penal, acesta fiind judecat şi condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Totodată, el a fost obligat la efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii în cadrul primăriilor Bacău sau Oneşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here