Administraţia Piteştiului îşi vede de ale ei: continuă reabilitarea Pieţei Primăriei

Date:

Share post:

Deşi mulţi piteşteni şi-au exprimat nemulţumirea pentru că administraţia oraşului cheltuie banii pentru refacerea pieţei din faţa Primăriei, precum şi pentru că lucrările durează cam mult, municipalitatea îşi vede netulburată de treabă.

„Lucrările pentru proiectul „Reabilitare Piața Primăriei’’ se desfășoară conform graficului stabilit, terasamentul aflându-se acum la stadiul de piatră spartă, urmat de turnarea betoanelor rutiere suport pavaj granit.

Până la acest moment, s-au realizat în proporție de 80% etapele următoare: construcția toaletelor subterane, instalarea rețelelor electrice exterioare (cămine de tragere, țeavă corugată protecție cabluri electrice, relocare stâlpi iluminat), precum și execuția băncuțelor din beton armat.

De asemenea, se lucrează la rețelele de scurgere a apelor, iar fundațiile pentru stâlpii suport instalație iluminat de iarnă și rețelele sanitare exterioare (sistemele de irigare subterane, hidranți și alimentare cu apă) sunt foarte aproape de finalizare”, a informat Primăria Piteşti.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular