Acuzaţii grave la adresa şefului Jandarmeriei: şi-ar fi pontat nelegal sute de ore suplimentare, plus salariu de merit iubitei

Date:

Share post:

„Direcția Generală de Audit Intern a Ministerului Afacerilor Interne a declanşat verificări la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (IGJR), solicitând toate documentele oficiale privitoare la salariile încasate de şeful instituţiei, Bogdan Enescu, în perioada aprilie- iunie”, au informat colegii de al site-ul G4Media.

Colonelul Bogdan Enescu a fost, anterior numirii sale la şefia Jandarmeriei Române, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov, acolo unde şi-a cunoscut şi actuala parteneră de viaţă, Mădălina Cătălina Constantin. Tot jandarm şi ea.

Conducerea MAI are suspiciuni că Enescu a pontat sute de ore suplimentare executate mai ales noaptea și în zilele de week-end, fără acordul ministrului de Interne, au precizat surse din Poliţie pentru G4Media.ro. 

„Verificările vizează şi alţi angajaţi ai Jandarmeriei, printre care şi iubita lui Bogdan Enescu”, se mai arată în articolul citat.

Ziarul „Naţional” a informat chiar că sporuri necuvenite ar fi primit mai mulţi şefi ai Jandarmeriei Române. În timp ce alţii, care poate le-ar fi meritat, au fost „săriţi”.

Decizii de genul acesta ia inspectorul şef, colonelul Bogdan Enescu (foto).

Direcţia Naţională Anticorupţie a deschis un dosar penal „in rem” (cercetate sunt doar fapte, deocamdate, nu şi persoane) pe tema celor relatate.

Articolul din G4Media din care am citat poate fi citit dând click pe link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular