În urmă cu câteva momente, în satul Valea Ursului, din apropiere de Piteşti, a avut loc un grav accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma accidentului două persoane sunt încarcerate.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de terapie intensivă.

UPDATE: Cele două persoane aflate în autoturismul marca Dacia Logan, bărbat și femeie, sunt în stare gravă.

Dacia Logan, transformată într-un morman de fiare contorsionate

Echipajele de pompieri asigură descarcerarea și extragerea celor două victime și asigurarea măsurilor specifice de prevenire întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile.

Cele două victime au fost extrase. Bărbatul (35 de ani) a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, iar femeia (22 de ani) de un echipaj SMURD.

Știre în curs de actualizare.

Actualizare, ora 10,25 – Din păcate, ambele persoane rănite în accident au încetat din viaţă. Poliţia Rutieră investighează cauzele producerii tragediei.

O a treia persoană, rănită de asemenea, destul de serios, a fost transportată la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Deocamdată, traficul rutier la ieşire din Bascov spre Râmnicu-Vâlcea este blocat, pentru ca Poliţia să poată efectua cercetarea locului accidentului.

Actualizare ora 15,50 – Cei doi morţi azi, în tragedia rutieră de la Valea Ursului, erau soţ şi soţie. Îi chema Diana şi Dănuţ şi erau căsătoriţi de aproximativ un an. Vor fi înmormântaţi poimâine.

surse foto: ISU Argeş, Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here