Deşi a inaugurat recent propriul site, prin intermediul căruia vinde bilete online la meciurile echipei de fotbal FC Argeş (www.biletel.ro), conducerea clubului piteştean vine deja cu o noutate pentru meciul cu Politehnica Iaşi, care se va juca chiar de Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie.

„De 8 Martie, suporterii le pot oferi doamnelor şi domnişoarelor din viaţa lor un cadou inedit: participarea la meciul dintre FC Argeș și Politehnica Iași. Procedura este simplă.

Toți suporterii care au achiziționat bilete în valoare de minimum 50 de lei pot trimite fotografia cumpărătorului și a doamnei sau domnișoarei pe care doresc să o invite la meci, iar la partida de luni seară, pozele trimise vor fi expuse în tribună.

Fotografiile vor fi trimise pe adresa marketing@fcarges.ro”, a anunţat azi clubul, prin intermediul paginii sale oficiale de internet www.fcarges-pitesti.ro.

Deja ştim cui aparţine una dintre pozele ce vor fi afişate la tribună: cea a cunoscutei actriţe Luminiţa Borta (foto sus) , fostă stea a scenei de la „Davila” şi actualmente sufletul a ceea ce înseamnă Club 22 Teatru Independent Piteşti.

„Cu toate că nu putem să fim prezenți fizic pe stadion, îi vom susține în continuare pe fotbaliștii noștri, iar pe 8 Martie, prin intermediul unei fotografii, voi fi alături de ei pe stadionul Nicolae Dobrin! Vă aștept și pe dumneavoastră lângă noi într-o zi atât de specială! Hai FC Argeș!”, a transmis dna Borta, prin intermediul site-ul oficial.

Până la ora redactării acestui text, se vânduseră aproximativ 1.500 de bilete la meciul cu Politehnica Iaşi, ne-a spus directorul de imagine Cristian Mitrache.

Cu mult mai puţine decât vinde, de regulă, Dinamo (care a vândut la mai multe meciuri aproximativ 50.000 de bilete), dar mai multe decât vând, de obicei, la un joc, FC Botoşani şi CSU Craiova, laolaltă.

Reamintim „vulturilor” de pretutindeni că bilete virtuale la jocul din ziua de 8 Martie pot fi cumpărate de pe site-urile https://biletel.ro/ şi https://fcarges-pitesti.ro/sustine-echipa-ta-de-suflet/.

Primul care a cumpărat bilete la meci, 50 la număr, a fost primarul Piteştiului, Cristian Gentea. Noi, neavând disponibilităţile materiale ale dlui Gentea, am luat un singur bilet, de 10 lei, la meci.

Şi o vom face la fiecare joc al lui FC Argeş.

sursa foto: Facebook/Luminiţa Borta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here