Activităţi speciale de Ziua Jandarmeriei Române

Date:

Share post:

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române,  vor fi organizate activităţi şi în municipiul Piteşti.

Aşadar, mâine, evenimentele vor debuta cu Ziua Porţilor Deschise, ce se va desfăşura de la ora 11.00 la sediul din strada Smeurei. Cei prezenţi vor putea lua parte la prezentarea unor exerciţii demonstrative atât ale jandarmilor cât şi a câinilor de serviciu, prezentarea dotării şi echipamentelor jandarmilor, a autospecialelor de serviciu cât şi a Sălii Tradiţiilor „colonel Miron Tănase”.

În continuare, joi, 28 martie începând tot cu ora 11.00 va avea loc Cupa Presei la Tir ediţia 2019, în Poligonul Poliţiei din comuna Budeasa.

Sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 12.00 va fi organizat un punct de informare la Vivo Mall din municipiul Piteşti, unde toţi cei interesaţi de activitatea jandarmilor vor putea să îi întâlnească. Aici vor fi expuse materiale aflate în dotarea jandarmilor care sunt folosite în misiuni, dar vor fi informaţi şi despre oferta educaţională din anul 2019.

Punctul culminant al activităţilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române, va fi miercuri 03 aprilie, de la ora 11.00 în Piaţa Vasile Milea din municipiul Piteşti. La împlinirea a 169 de ani de la înfiinţare, piteştenii vor  putea asista la un ceremonial militar specific, fiind prezentate materialele şi tehnicile folosite de jandarmi dar şi autovehiculele aflate în dotarea unităţii. Pentru iubitorii de munte sunt pregătite echipamentele folosite de jandarmii din Posturile Montane de Jandarmi Arefu şi Rucăr în misiunile din mediul montan.

La aceste activităţi vor fi prezenţi câinii de serviciu şi în premieră caii de serviciu, folosiţi în misiuni de ordine publică în capitala ţării, exerciţiile acestora constituind mereu un punct de atracţie pentru vizitatorii de toate vârstele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular