Activităţi desfăşurate de Jandarmeria Argeş în luna septembrie

Date:

Share post:

Conferinţa de presă susţinută astăzi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş a avut drept subiect Activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute de Inspectoratul de instituţie în luna septembrie 2018 care au vizat în principal planificarea, organizarea, coordonarea şi conducerea misiunilor de ordine publică executate pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional cât şi pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului.

Structurile de ordine publică ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au executat 918 misiuni în luna septembrie a acestui an, fiind angrenaţi 2.411 jandarmi, principalul obiectiv fiind creşterea gradului de siguranţă a populaţiei.

În luna septembrie, Jandarmeria Argeş a asigurat ordinea publică la un număr de 98 de misiuni, fiind folosit pentru acest gen de misiune un număr de 557 de jandarmi.

De asemenea, luna trecută au fost executate 738 activităţi de menţinere a ordinii publice, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, staţiuni montane şi trasee turistice.

În ceea ce priveşte activitatea de constatare a infracţiunilor, în luna septembrie au fost constatate 15 fapte de natură penală, fiind depistaţi astfel 13 făptuitori.

În perioada analizei, au fost aplicate 294 de sancţiuni contravenţionale, valoare acestora fiind de 80.600 lei.

În luna septembrie, I.J.J. Argeş a avut de executat 41 de mandate de aducere,  astfel, un număr de 81 jandarmi au efectuat verificări în 10 localităţi cu privire la persoanele în cauză.

Jandarmii au desfăşurat mai multe activităţi de pregătire, cele mai notabile fiind stagiul cu structura antiteroristă a inspectoratului, condus de maior Aldea Bogdan, din cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, exerciţiul de antrenament în domeniul montan, desfăşurat în data de 14.09.2018 în zona Cheile Dâmbovicioarei.

De asmenea, jandarmii au participat şi la acţiuni de ecologizare, ,,Ziua Naţională de Curăţenie 2018”, activitate desfăşurată în data de 15 septembrie şi de donare de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Anchetă de corupţie la vârful Consiliului Judeţean Argeş; vicele Marius Nicolaescu, urmărit penal pentru trucarea unei licitaţii

Marius Nicolaescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, este urmărit...

Încă o victorie pentru handbaliste la Campionatul Mondial de handbal feminin

România a reușit o victorie importantă în fața naționalei...

FC Argeș Basketball – CSM Focșani la Pitești Arena

Azi de la ora 18:00, în Sala Polivalenta Pitești...

Victorie clară la debut în Campionatul Mondial de Handbal feminin

România a debutat cu dreptul în primul meci din...

Dacian Cioloș, apel la unitatea dreptei și susținerea unui proiect prezidențial comun

„Să fim, în ultimul ceas, o generație de oameni...