„Începând cu data de 13 martie 2020, în contextul măsurilor de limitare a răspândirii virusului gripal Covit 19, adoptate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, activitatea de relaţii cu publicul la ghişeele Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase se suspendă.
Pentru activităţile specifice deţinătorilor de arme, transmiterea cererilor şi/sau documentelor aferente cererilor, se va realiza în format electronic, pe adresa arme@ag.politiaromana.ro , sau prin poştă, la adresa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş – S.A.E.S.P. din Piteşti, str. Victoriei nr. 60, judeţul Argeş.
Armele procurate sau deţinute vor fi verificate la o dată ulterioară, pe baza programărilor telefonice.
Pentru programare este necesar menţionarea numărului de telefon pe cerere.
Lămuriri suplimentare și modele de cereri pentru deținătorii de arme pot fi accesate gratuit la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte/arme.

Totodată, operatorii economici care produc, introduc, dețin, experimentează, prelucrează, transportă, utilizează sau pun la dispoziție precursori de explozivi, vor înainta către I.P.J. Argeș – Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, registrul numerotat și șnuruit, împreună cu documentele aferente, prin intermediul serviciului poștal, la adresa din Piteşti, str. Victoriei nr. 60, judeţul Argeş.
Documentele necesare înștiințării punctului național de contact (Direcția Arme Explozivi și Substanțe Periculoase) vor fi transmise pe adresa de e-mail precursori.explozivi@politiaromana.ro.
Pentru informații suplimetare pe linia precursorilor de explozivi, puteți accesa gratuit link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/modificari-ale-legislatiei-pentru-operatorii-economici. Totodată, relații suplimentare pot fi obținute la numătul de telefon 0248/607000, interior 20127, persoana de contact Subcomisar pe poliție DIACONESCU CRISTIAN”, informează IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here