Aceşti nevolnici cărora li se cântă Imnul Naţional s-au mai făcut o dată de râs: Islanda-România 2-1

Date:

Share post:

Echipa naţională de fotbal a României a dezamăgit crunt azi-noapte, la Reykjavik, unde a pierdut contra Islandei mai clar decât o arată scorul, de 2-1.

Pentru a participa la turneul final al Euro 2020/2021, trebuia să batem Islanda, apoi Ungaria (care a câştigat aseară la Sofia, scor 3-1). Aşa, ne vom limita doar la a găzdui câteva meciuri, restul, ne uităm la televizor.

După prima jumătate de oră de joc, nu se mai punea problema să batem Islanda, ci să nu încasăm multe şi să ne facem şi mai tare de râs, pentru că gazdele au marcat de două ori, în vreme ce portarul islandez abia dacă atinsese mingea.

Tot meciul, naţionala noastră a tras doar două şuturi la poartă, şi acelea pe lângă, exceptând penalty-ul acordat după consultarea VAR de arbitrul sloven Damir Skomina.

Jocul alor noştri a fost un amestec de dezlânare, delăsare, fiţe de Dâmboviţa… lipsă de valoare, dar şi lipsă de ambiţie, pe scurt spus.

În aceste condiţii, faptul că acestor băieţi gelaţi li se cântă meci de meci Imnul Naţional ni se pare un sacrilegiu.

Ei sunt, toţi, din alt film, trăiesc într-o realitate paralelă, a propriilor iluzii. A iluziei propriei valori, nedemonstrate nicăieri convingător.

Domnul Ciprian Tătăruşanu, de meserie rezervă de portar, nu e dezamăgit de meciul de coşmar de aseară

Ce poţi să crezi altfel când domnul Tătăruşanu, eternă rezervă de portar pe la cluburile unde e legitimat, spune, după meci, că „am făcut un joc bun în a doua repriză” şi că el, personal, nu e dezamăgit?

Noi, microbiştii, însă, suntem. Rău de tot. Dacă a ajuns naţionala Islandei să ne calce în picioare, nu mai e nimic de spus despre fotbalul românesc.

surse foto: AC Milan Offside, captură video Pro TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular