Accidentul rutier petrecut în această dimineaţă, pe dealul Negru, între Piteşti şi Râmnicu-Vâlcea, în zona Zamfireşti, s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Bilanţul coliziunii dintre un autoturism scăpat de sub control şi un autotren încărcat cu butelii de oxigen, fusese, iniţial, de un mort şi doi răniţi grav.

Biroul de presă al Poliţiei Argeş a informat, însă, în jurul orei 15, că şi cei doi răniţi – transportaţi la Spitalul Judeţean din Piteşti, ambii, în comă – au încetat din viaţă.

Cei de la Poliţia Rutieră au conchis că „un bărbat de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității Drăganu, din direcția Pitești către Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări (se crede că ar fi fost vorba de o depăşire – n.r.), cu un ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din București.

Autotrenul a căzut într-o râpă, pe marginea drumului

De asemenea, în urma impactului, componente ale autoturismului (un BMW – n.r.) s-au desprins, avariind un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din Pitești, care se deplasa în direcția Pitești spre Rm. Vâlcea.

În urma evenimentului, la fața locului a fost constatat decesul pasagerului stânga față din primul autoturism (cu volan pe dreapta), respectiv bărbat de 51 de ani, din comuna Ciocănești, județul Dâmbovița.

Limuzina BMW s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate

Ceilalți doi ocupanți, respectiv bărbat de 29 de ani, din județul Sibiu (conducătorul auto – dreapta față) și bărbat de 25 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, au fost transportați la o unitate medicală în stare foarte gravă, iar ulterior au decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat Poliţia Argeş, printr-un comunicat de presă

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here