Cu puţin timp în urmă, în localitatea Mărăcineni de lângă Piteşti a avut loc un accident de circulaţie ce se putea solda cu urmări grave.

Un tânăr de numai 18 ani, proaspăt posesor de permis de conducere şi de maşină, circula pe şoseaua Piteşti-Câmpulung la volanul maşinii sale, un Renault Clio alb.

Foarte tânărul şofer, „furat” pesemne de tentaţia de a apăsa pe pedala de acceleraţie, a apăsat-o mai mult decât s-ar fi cuvenit şi nu s-a mai putut încadra corespunzător într-un viraj.

Maşina a derapat şi s-a răsturnat. Şansa tânărului şofer vitezoman a fost că purta centura de siguranţă. Aceasta l-a ţinut pe scaun, astfel că a scăpat cu răni uşoare.

Maşina a fost serios avariată.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului l-au testat pe puşti cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Circulaţia rutieră a fost deja reluată fără probleme în zonă.

Actualizare 19 septembrie – Într-o discuţie telefonică avută cu tânărul şofer implicat în accidentul de aseară, acesta ne-a mărturisit că nici vorbă să fi rulat cu viteză excesivă: „Nu cred că aveam mai mult de 60 km la oră în momentul respectiv. Pur şi simplu, am pierdut controlul volanului, am lovit parapetul şi m-am răsturnat”. Deci, se pare că nu viteza excesivă a fost cauza producerii evenimentului.

sursă foto: George Tache/InfoTrafic Piteşti

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here