În urmă cu puţin timp, în Mioveni a avut loc un grav accident rutier, produs între două autoturisme. În urma impactului, şoferul uneia dintre maşini, un bărbat de 59 de ani din Mioveni a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.

Tânăra şoferiţă de 26 de ani care a provocat accidentul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În urma verificărilor făcute de către echipajele de Poliţie sosite la faţa locului s-a stabilit „femeia de 26 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism pe str. Logofăt Stanciu Mihoveanul, cu direcția de deplasare spre intersecția cu str. 1 Mai, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe str. 1 Mai, cu direcția de deplasare către str. Petre Zugravu, de un bărbat de 59 de ani, din Mioveni”.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare, ora 14,45 – Bărbatul din Mioveni, rănit grav în accidentul de mai sus, a murit în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ţine în viaţa. Şoferiţei i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here