În această după-amiază pe strada Depozitelor, zona podul Viilor, a avut loc un accident rutier cu victima pieton. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Pietonul a fost preluat de către un echipaj SAJ, iar șoferul în vârstă de 44 de ani, care prezenta sindrom confuzional, a fost monitorizat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, ulterior bărbatul a refuzat transportul la spital.

Din verificările preliminarii efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani, din București, care conducea o autoutilitară pe strada Depozitelor, direcţia intersecție cu strada George Coșbuc spre intersecție Calea București, pe fondul altor preocupări, ar fi acroşat un bărbat de 32 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe trotuar.

Pietonul a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii, având suspiciune de fractură membru inferior.

În cauză verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here