Tot în această dimineaţă, un alt accident rutier cu urmări grave a avut loc la Albota, după ce un bărbat de 65 de ani din București, care conducea un autoturism din direcţia Slatina către Piteşti, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un TIR care circula regulamentar din sens opus.

Şoferul autoturismului, care se hazardase într-o depăşire fără să se asigure temeinic, nu a mai avut nicio şansă, decedând pe loc în urma impactului.

„La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, un echipaj cu ambulanța SMURD și o ambulanţă.

Maşina a fost strivită în urma teribilului impact

Şoferul autoturismului a fost găsit încarcerat și fără funcții vitale, echipajele de pompieri acţionând pentru extragerea victimei cu ajutorul echipamentelor speciale și pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş desfăşoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

Âncepând cu ora 10, se circulă în condiţii normale pe segmentul respectiv de şosea.

sursa foto: Facebook/Info Trafic Piteşti, via Ayhan, Marius Neagoe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here