În urmă cu puţin timp pe DN 7, Morăreşti-Deduleşti, zona indicator Cuca (pe șoseaua Pitești – Râmnicu Vâlcea), a avut loc un accident rutier produs între o autocisternă încărcată cu GPL şi un autoturism. În urma impactului autoturismul a ieşit în afara părţii carosabile.

La faţa locului au intervenit un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD. Ajunși la faţa locului, pompierii constatat că nu sunt scurgeri de combustibil.

Şoferul autoturismului a fost scos dinte fiarele contorsionate ale maşinii şi a fost transportat la spital de către un echipaj de ambulanță.

Traficul rutier e momentan oprit, circulația va fi reluată în această după amiază.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din comuna Pades, jud. Gorj, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară cisternă, condusă de un bărbat de 51 de ani, din comuna Ionești, jud. Vâlcea.
În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav și transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis Poliția Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here