Cu puţine clipe în urmă, un accident de circulaţie în lanţ a avut loc între kilometri 103 şi 104 ai autostrăzii A1 Piteşti-Bucureşti, pe sensul de mers către Piteşti.

S-au tamponat în lanţ, din motive încă neelucidate, nu mai puţin de şase maşini.

Cel puţin două persoane au fost rănite. Una dintre ele, se pare, destul de grav, întrucât a fost prinsă sub maşina care a ajuns într-o rână, sprijinindu-se nu pe roţi, ci pe portiere.

Autorităţile au desfăşurat forţe impresionante la locul incidentului: două autospeciale de pompieri, ulterior şi o a treia, şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie mobilă reanimare.

Rănitul mai grav a fost scos din maşină, în stare conştientă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti.

Până la evacuarea celor şase automobile serios avariate, traficul pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Piteşti, este blocat.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare, ora 20,15 – A început evacuarea maşinilor lovite de la locul accidentului. A mai fost identificată o persoană rănită, într-unul din automobilele implicate. E, însă, vorba de răni uşoare.

Pompierii s-au asigurat că în zonă nu mai există niciun pericol de incendiu. Traficul rutier rămâne, deocamdată, blocat pe sensul spre Piteşti.

Actualizare, ora 21,30 – Traficul rutier pe segmentul de autostradă blocat a fost redeschis.

surs foto: ISU Argeş

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here