Fiecare ținută are farmecul ei și este importantă ca tu să te simți bine în pielea ta, însă capitolul ”accesorii” poate rămâne adesea neglijat. Pe lângă bijuterii, unde există o diversificare mai mare, restul accesoriilor pot trece drept piese care sunt mai degrabă utile decât piese care să completeze o ținută în mod creativ. De aceea, atunci când îți faci un inventar al dressingului, asigură-te că iei în calcul și accesoriile și ai grijă ca acestea să îți reprezinte stilul, mai mult decât să fie simple piese pe care le porți la întâmplare.

Patru accesorii în care să investești mai eficient

Ochelarii de soare

În primul rând, ochelarii de soare trebuie să fie o investiție mai atentă în ceea ce privește lentilele polarizate, pentru a-ți păstra sănătatea ochilor prin protecția împotriva razelor soarelui. Apoi, odată ce ai stabilit care este forma feței tale și ce stil de rame de ochelari ți se potrivesc, fii gata să experimentezi! Ochelarii de soare pot fi accesorizați cu ușurință oricărei ținute și este aproape imposibil să nu găsești mai multe modele pe gustul tău. De aceea, renunță la ideea că o pereche de ochelari le poate face pe toate și caută să dai un upgrade ținutei tale atunci când pășești pe stradă.

Genți

Nu e nevoie să ai jumătate de dressing plin de genți ca în comediile romantice cu femei obsedate de fashion, dar cu siguranță ai nevoie de mai multe decât ai deja. Categoria genți damă este mai ofertantă decât simpla geantă de serviciu pe care o schimbi o dată la câteva săptămâni pentru diversificare și alte două-trei genți ”de ocazie”. Astăzi găsești gențile și poșetele pe The5thelement.ro intr-o mulțime de modele și culori, fiind ușor să le combini cu piese vestimentare pe care le ai deja în dulap. Îndrăznește să ieși din culorile rudimentare și din tiparul cu care te-ai obișnuit și pune o față nouă secțiunii de genți din dulapul tău.

Curele

Ideea de curea simplă, neagră sau maro și cu cataramă dreptunghiulară este prima care apare atunci când vine vorba de curele. Totuși, acestea sunt un accesoriu mult mai versatil, care îți poate schimba ținuta de la una banală la o ținută de-a dreptul creativă. Cele mai populare stiluri care au revenit la modă sezonul acesta sunt curelele în stil gotic sau medieval, din piele cu multiple catarame, dar și cele retro, mai late și mai colorate.

Eșarfe

Eșarfele nu se mai poartă de mult doar în jurul gâtului, ci există multiple metode prin care poți adăuga mai multă veselie ținutelor tale folosind acest accesoriu. În ultimii ani, eșarfa a ajuns să fie purtată tot mai des sub formă de bandană, precum artiștii rock ai anilor ’80, dar tu poți alege stilul care ți se potrivește cel mai mult. Fie că le porți pe cap, la baza gâtului, peste umeri sau chiar legate la mânerul genții, achiziționarea eșarfelor colorate și diversificate va aduce un plus de stil garderobei tale.

Desigur, nu este nevoie să îți investești toate economiile pe accesorii, ci doar să ai o disponibilitate mai mare de a le achiziționa eficient și de a le combina mai atent în ținute. Construiește-ți, pe rând, un arsenal de piese de rezistență în accesorii și vei scăpa de gândul că ai o ținută plictisitoare sau banală. 

Sursă foto: Pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here