Nou înfiinţata echipă de fotbal Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung se pregăteşte asiduu pentru sezonul de lIga a 4-a, la finele căruia şefii clubului muscelean nu concep alt deznodământ decât promovarea.

După ce a dat mai multe lovituri pe piaţa transferurilor (aducerea ca antrenor a fostului mare internaţional dinamovist Gheorghe Mihali, plus transferul vedetei braziliene Roberto Ayza, abia retras de la CS Mioveni), echipa musceleană dă o lovitură de imagine şi la capitolul meciuri amicale.

Astfel, vineri 26 iulie, cu începere de la ora 17, pe stadionul din Câmpulung Muscel, echipa locală se va duela cu Steaua Bucureşti.

E vorba de echipa Armatei, nu de actuala vicecampioană a României, FCSB. Colegă de eşalon 4, până la urmă, dar o echipă care are de partea sa un contigent serios de suporteri stelişti vechi, care refuză să vadă în FCSB continuatoarea Stelei de odinioară.

Dovadă că, deşi biletele la meci au fost puse în vânzare abia ieri după-amiază, deja suporterii Stelei au rezervat 1.300 de bilete, după cum informează colegul Bogdan Burhan, de la site-ul www.sportinmuscel.ro

E de aşteptat, în aceste condiţii, ca la meci să asiste cel puţin 2-3 mii de suporteri stelişti.

Biletele costă 10 lei, la tribuna I şi 5 lei la tribuna II.

Casele de bilete de la stadion sunt deschise zilnic, între orele 17 şi 19, până în preziua meciului. În ziua jocului, dacă vor mai rămâne bilete neachiziţionate, casele vor fi deschise de la ora 9 până la fluierul de start.

sursa foto: www.sportinmuscel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here