După cum promisese prefectul de Argeş, Emanuel Soare, controalele vizând respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii pandemiei de coronavirus (Covid-19) s-au ănteţit în tot judeţul.

„În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au verificat 465 de persoane aflate în izolare. Totodată, au fost verificate 43 de societăți comerciale, 263 de persoane au fost legitimate și 158 de autoturisme verificate, în cadrul acțiunilor punctuale.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 8 amenzi în valoare de 3250 lei și 10 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în conformitate cu prevederile legale.

Dintre acestea, 3 avertismente și 3 amenzi au fost aplicate în comuna Dârmănești.

Pompierii argeșeni au verificat 57 de societăți comerciale și 538 de persoane fizice.

Dintre acestea din urmă, 5 au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în conformitate cu prevederile legale. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat o amendă în valoare de 500 lei și 40 de avertismente”, a informat azi biroul de presă al Prefecturii Argeş.

sursa foto: Prefectura Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here