„Primăria Municipiului Pitești a început de astăzi montarea de dispensere în scările blocurilor de locuințe din mai multe cartiere din municipiu, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

46 de echipe, alcătuite din lucrători din cadrul serviciilor din subordinea primăriei, au fost distribuite în cartierele Trivale, Găvana, Prundu, Războieni, Craiovei, Tudor Vladimirescu și zona Centru. Acestea vor instala aparate cu soluții dezinfectante în fiecare scară de bloc, la intrare, apoi le vor preda, pe bază de proces verbal, reprezentanților asociațiilor de proprietari.

Astăzi vor fi montate circa 700 de aparate pentru gel dezinfectant, iar pentru mâine sunt programate circa o mie de dozatoare. Montarea aparatelor pentru dezinfectanți va continua în toate cartierele municipiului Pitești, la toate cele peste 3700 de scări de bloc. Echipele vor fi pe teren în fiecare zi, urmând ca, pe măsură ce se realizează aprovizionarea cu restul de aparate și soluții dezinfectante, să se continue operațiunea de montare a dispenserelor cu gel până la finalizare.

Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, să permită accesul echipelor de montaj și să-și dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni”, se arată într-o postare pe pagina Primăriei Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here