CS Mioven nu reuşeşte să înscrie în play-off-ul Ligii a 2-a. Echipa argeşeană a făcut, azi, doar un egal, scor 0-0, pe teren propriu cu una dintre contracanditatele la lupta pentru promovarea în Liga 1, FC Miercurea Ciuc.

Chiar dacă prima repriză a fost una săracă în ocazii la ambele porți, cea de a doua repriză a fost cu totul alta. Jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici au încercat, au dominat, şi-au înghesuit adversarii în propria jumătate dar, din păcate, mingea n-a vrut să intre în poarta adversă.

Ba chiar ocaziile ratate au fost la un pas de a se răzbuna, pentru că oaspeţii au avut cel puţin 2-3 situaţii bune de a marca, pe contre.

După acest egal, galben-verzii se află pe poziția trei cu 35 de puncte, la patru puncte de liderul FC Universitatea Craiova. CS Mioveni e la egaliatte de puncte cu Dunărea Călăraşi, ambele, la trei puncte distanţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

Din păcate pentru CS Mioveni, remiza albă de azi nu ajută la mai nimic. Din simplul motiv că o echipă care vrea să promoveze trebuie să mai şi câştige. Cu scoruri de 0-0 n-a câştigat nimeni, niciodată, nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here