Despre faptul că, uneori, în magazinele marilor lanţuri internaţionale care operează şi la noi, preţul e unul la raft şi altul la casă, s-a mai scris. Prima presupunere ar fi că se mai şi greşeşte, numai că, de cele mai multe ori, greşelile de acest gen sunt în defavoarea clientului şi rareori în cea a magazinului.

O păţanie de acest gen a trăit pe pielea proprie un cititor (care a dorit să-i păstrăm anonimatul), în această după-amiază, la magazinul Auchan de la Bradu. O pereche de espadrile care avea, la raft, preţul de 10 lei perechea, s-a dovedit a costa, la casa de marcat, 18 lei.

Situaţia a fost rezolvată amiabil, la faţa locului

Fireşte, omul a sesizat acest aspect angajaţilor magazinului. „E o greşală, se mai întâmplă, veţi primi diferenţa de preţ”, a fost răspunsul. Ceea ce s-a şi întâmplat.

„Uneori, să ştiţi că unii clienţi mai multă produsele de la locul lor, aşa că se poate întâmpla ca un produs mai scump să fie aşezat de un cumpărător neatent sau rău intenţionat pe un raft cu produse similare, mai ieftine”, a sunat explicaţia unei angajate a magazinului Auchan Bradu.

Invers, însă, se întâmplă mai rar. Oricum ar sta lucrurile, acestea au fost reglate amiabil, la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here