De ce trebuie îngheţate lefurile poliţiştilor? Pentru a hrăni „lipitorile de partid din administraţia centrală şi locală”

Date:

Share post:

Răspunsul la întrebarea din titlu (care nu se referă doar la salariile poliţiştilor, ci şi la cele ale militarilor, jandarmilor, pompierilor etc) a furnizat-o un ofiţer de Poliţie, liderul unui sindicat al acestora, dl Emil Păscuţ.

„Una dintre găurile negre în care se scurg banii statului este reprezentată de supradimensionarea organigramelor personalului din administraţia centrală şi locală, pentru a se hrăni lipitorile partidelor, susţine liderul onorific al sindicatului poliţiştilor „Diamantul”, Emil Păscuţ.

Potrivit acestuia, dacă politicienii ar avea curajul să-i trimită acasă pe cei care mănâncă degeaba banii statului, la buget ar fi mult mai mulţi bani şi n-ar mai fi fost nevoie să se îngheţe salariile poliţiştilor şi militarilor”, a declarat poliţistul-sindicalist pentru colegii de la Epoch Times România.

Poliţistul mai susţine, citat de Epoch Times, „că inclusiv la nivel de MAI s-ar efectua reduceri importante de cheltuieli dacă personalul unor structuri de suport (ex. financiar, juridic) ar fi transformat în funcţionari publici sau personal contractual”.

Puteţi citi integral articolul din care am citat accesând link-ul de mai jos:

https://epochtimes-romania.com/news/aici-sunt-banii-dumneavoastra-politist-despre-o-gaura-neagra-in-care-se-scurge-bugetul-statului—310664

sursa foto: Facebook/Emil Păscuţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular