În nenumărate rânduri, Dan Petrescu, tehnicianul echipei de fotbal CFR Cluj-Napoca, a dat de înţeles că este interesat de serviciile internaţionalului român Nicuşor Stanciu.

După ce a reuşit să-l aducă pe Alex Chipciu, Dan Petrescu doreşte să-l convingă şi pe Stanciu să semneze cu echipa din Gruia.

După ce a câştigat ultimele două campionate din Liga 1, Petrescu vrea să forţeze accesul în grupele Champions League în această toamnă, după ce în Europa League a ajuns, sezonul precedent, până în ”16”-imi.

„Nu e deloc simplu ca Stanciu să plece de la Slavia Praga. V-am spus că există interes pentru el de la echipe din fotbalul din vest, aşa cumşsi CFR Cluj l-ar dori pe jucător… am discutat cu cehii pentru a şti care este preţul pe care doresc să-l obtina pe Nicuşor, în cazul unui transfer. Acesta este destul de mare, chiar prohibitiv pentru multe echipe. Cehii mi-au transmis că nu-i dau drumul fără 8-9 milioane de euro”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Stanciu a fost vândut, în trecut de FCSB la Anderlecht, pentru 10 milioane de euro, dar a dezamăgit la belgieni şi a ajuns la Sparta Praga, iar de aici, la marea rivală a Spartei, Slavia, după un intermezzo în fotbalul arab (Al Ahli Dubai).

Stanciu (26 de ani, de loc dintr-un sat de lângă Alba Iulia) are 30 de selecţii şi 10 goluri la echipa naţională şi a surprins pe toată lumea după ce, stelist fiind, s-a înscris în programul „Doar Dinamo Bucureşti”, al suporterilor rivalei din Ştefan cel Mare şi a donat 1948 de euro pentru acest program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here