Aseară, s-a jucat ultima partidă din prima rundă a play-off-ului Ligii secunde, în care CS Mioveni a reuşit să obţină doar un punct pe teren propriu, în faţa Rapidului.

Echipa lui Dan Alexa nu a reuşit să câştige în faţa galben-verzilor, chiar dacă mai bine de 30 de minute Rapidul a jucat cu un om plus, urmare a eliminării – foarte uşor dictate – mijlocaşului Raul Costin.

”Nu știu dacă e un punct câștigat sau două puncte pierdute. Contează mai puțin. Realitatea arată că suntem acolo, exact acolo unde eram și înainte de începerea acestui play-off. A fost un meci foarte dificil, exact așa cum anticipam. Ei au avut primele 10-15 minute în care ne-au presat, fără mari oportunități de a marca. După care noi am echilibrat jocul și am pus noi presiune pe ei, dar n-am înscris. Am început mult mai bine repriza secundă, dar, din păcate, arbitrul ne-a tăiat elanul”, a spus, la microfonul DigiSport, Claudiu Niculescu, potrivit site-ului liga2.prosport.ro.

De menţionat că exact la ultima fază a meciului, Mioveniul putea da lovitura, după ce portarul rapidist a bâlbâit o minge şutată de tânărul Işfan.

Din păcate, şi CS Mioveni a fost, aseară, victima unui arbitraj execrabil (ca şi FC Argeş la Turnu Măgurele) şi l-a pierdut, pentru cel puţin următoarele două jocuri, pe veteranul Costin, piesă de bază la mijlocul terenului.

Clasamentul după prima etapă:

  1. UT Arad – 25 puncte (un meci în minus)
  2. CS Mioveni – 21 puncte
  3. Turris T. Măgurele – 21 puncte
  4. FC Argeş – 20 puncte
  5. Rapid Bucureşti – 20 puncte
  6. Petrolul Ploieşti – 19 puncte (un meci în minus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here