Jandarmii argeşeni n-au petrecut de Rusalii, ci au vegheat la liniştea publică şi au dat amenzi

Date:

Share post:

Jandarmii argeşeni au desfășurat, zilele acestea (weekendul prelungit, datorat sărbătorii de Rusalii) mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, dar și pentru protecția mediului înconjurător, în zonele des frecventate de turiști. 

„Astfel, jandarmii argeșeni au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale cu o valoare ce a depășit 20.000 lei, pentru diferite fapte comise fie în mediul urban, fie în mediul rural.

 Pe linia protecției mediului înconjurător jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de prevenire și de educare a cetățenilor care au ales să-și petreacă timpul liber în natură, și au aplicat 56 de amenzi și 133 de avertismente pentru încălcarea legii referitoare la activitățile de picnic.

Pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol s-a avut în vedere de faptul că la începutul lunii iunie a încetat perioada de prohibiție, și totuși au fost persoane care au mers la pescuit fără să posede permis.

Pe această linie au fost aplicate 13 amenzi și 23 de avertismente.

Nu în ultimul rând, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii au executat misiuni fie independent, fie în cooperare cu organe ale Poliției Române pentru asigurare unui climat de siguranță și liniște în județul Argeș. Pe timpul desfășurării acestor misiuni au fost aplicate 37 de amenzi și 9 avertismente pentru încălcarea unor fapte de conviețuire socială.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Câmpulung a fost sancționat cu amendă în valoare de 250 de lei pentru faptul că nu a supravegheat și a lăsat în libertate câinele său, fiind de rasă de luptă”, a transmis biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

Vizite0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...