Managerul Spitalului Orășenesc Mioveni, dr. Horia Trăilă, a făcut o declarație de presă pentru a clarifica zvonurile apărute în spațiul public cu privire la demisiile medicilor.

În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la demisiile medicilor de la Spitalul Orășenesc Mioveni, după ce a fost desemnat ca unitate sanitară COVID-19, managerul Spitalului dr. Horia Trăilă vine cu precizări clare asupra acestei situații:

“Au fost depuse demisii, acest lucru este corect, în cea mai mare parte, însă vorbim despre un gest care dovedește coeziunea echipei medicale și la acel moment se dorea să fie un semnal de alarmă ca să ne asigurăm că vom primi echipamente de protecție adecvate.

Cu mici excepții, cazuri individuale cu motive punctuale, motivate de fiecare în parte… dar în cea mai mare parte coeziunea echipei s-a păstrat, echipa intrand în modul de luptă și de pregătire pentru situația actuală.

Se amenajează în corpul vechi aproximativ 90 de paturi cu montarea în regim de urgență a aproximativ 36 de prize de oxigen și aer comprimat, vitale pentru tratamentul acestei patologii.

Nu suntem lași așa cum s-a vehiculat prin presă, din contră vom lupta.

Dezmințim astfel aparițiile din social-media (Facebook), publicaţii on-line, televiziunile naționale si locale cu privire la postările speculative”, a declarat managerul Spitalului Orășenesc Mioveni, dr. Horia Trăilă.

Sursa: Facebook/Spitalul Orăşenesc Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here