În acest weekend, Bazinul ”Anatolie Grințescu” din Bucureşti va fi gazda unei noi ediții a campionatelor internaționale de înot.

Este un concurs rezervat sportivilor juniori și seniori și se va desfășura în sistem OPEN (adică după fiecare finală se va întocmi un clasament în plus pentru juniori, pe lângă cel oficial), premiile fiind pe măsură.

Cei şase sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Pitești şi pregătiţi de antrenorii Viorel Ciobanu și Adriana Driga, care vor fi prezenţi la această competiţie, sunt: Ionuț Guinea, Dennis Deaconu, Vlad Rogoveanu, David Cârciumărescu, Alexandra Curcan și Andreea Dincă.

Acestora li se vor adăuga Mihai Iacob și Alexandru Nicolae, care vor puncta însă pentru echipa națională a României.

Federația a anunțat premii substanțiale pentru sportivii care se vor clasa pe podium la această competiție: 4.000 de euro pentru locul I, conform tabelei de punctaj FINA (băieți și fete), 2.000 de euro pentru locul II și 1.000 de euro pentru locul III.

De asemenea, câștigătorii probelor vor încasa câte 1.000 de euro (pentru categoria OPEN, masculin și feminin) și câte 500 de euro (pentru categoria juniorilor, băieți și fete).

Restul sportivilor care vor urca pe podium vor primi diplome și medalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here