17 microbuze electrice pentru școli din județul Argeș. Primește unul și comuna Stâlpeni, care a plătit deja pentru transport bani cât să-și fi cumpărat trei microbuze

Date:

Share post:

Proiectul depus de Consiliul Județean Argeș pentru achiziția celor 17 microbuze electrice școlare și a stațiilor de încărcare aferente a primit finanțare de la Administraţia Fondului pentru Mediu.

Anunțul a fost făcut azi de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Merită precizat că în județul Argeș există încă un deficit semnificativ de astfel de microbuze școlare.

Microbuzele pentru care CJ Argeș a primit azi finanțare vor ajunge la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeş, Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ștefănești, precum și în comunele Vulturești, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogați, Sălătrucu, Buzoești, Băbana, Bascov, Davidești, Popești, Mărăcineni, Vedea, Nucșoara, Stâlpeni și Dârmănești, a mai informat președintele Ion Mînzînă.

Peste tot, microbuzele respective sunt mai mult decât bine venite. Probabil, cel mai bine venit e microbuzul școlar destinat comunei Stâlpeni. Comună care, deși e una dintre cele mai mari din județ, nu are niciun microbuz școlar.

CITIȚI ȘI: Primăria Stâlpeni n-are niciun microbuz şcolar, dar a plătit pentru transportul elevilor bani cu care putea cumpăra vreo trei

Potrivit unui articol publicat în toamna anului trecut de Gazeta de Stâlpeni, Primăria de acolo a cheltuit în ultimii 6-7 ani, numai pentru transportul elevilor la și de la școală, bani cât să-și fi cumpărat nu unul, ci trei microbuze școlare.

„În total au fost alocați în perioada 2017 – 2023 peste 455.000 lei bani publici pentru contractele atribuite de primărie și peste 385.000 de lei este valoarea contractelor liceului, atribuite prin aceeași metodă a achizițiilor directe, firmei Dalina Vestcar SRL”, se menționează în articolul citat.

sursa foto: arhivă ArgeșulOnline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Trolere pentru copii – cea mai frumoasă aventură începe atunci când copiii au propriile bagaje

Calatoriile inseamna aventuri, iar pentru copii, fiecare calatorie este...

Carambol cu patru maşini în comuna Moșoaia. Fetiţă de 6 ani rănită în zona feţei

În urmă cu puţin timp, pompierii argeşeni au fost...

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2

FC Argeş şi-a asigurat menţinerea matematică în Liga 2,...

Top 6 activități eficiente pentru copiii cu autism 

Ai un copil cu autism și vrei să afli...

Bogdan Angelin David, fost șef al PNL Câmpulung, a trecut la PSD

Bogdan Angelin David, fost președinte al PNL Câmpulung, a...

Tânărul Dragoș Predescu (PNL), numit aseară prefect al județului Argeș

Tânărul Dragoș Predescu (PNL) a fost numit aseară prefect...

”Dasfidania, asshole!” Russian Ambassador Valery Kuzmin has left Romania today

The Russian Ambassador in Romania, comrade Valery Kuzmin, ended...