Azi au fost recoltate probe pentru depistarea coronavirusului din exudat nazo-faringian de la încă 120 de cadre medicale de la Spitalul de Pediatrie Pitești și Secția de boli infecto-contagioase și ATI Mioveni.

Recoltarea probelor a avut loc în această dimineață, în cortul special amenajat în fața Spitalului de Pediatrie Pitești, de către personalul medical de la Spitalul Clinic Sanador din București, a informat Consiliul Judeţean Argeş.

Toată această acțiune a fost posibilă cu sprijinul fundației Gaudium, a Clinicii Sanador și a Consiliului Județean Argeș, care a susținut și intermediat toată această acțiune.

De asemenea, au mai fost trimise încă 20 de teste rapide la Câmpulung pentru testarea polițiștilor aflați în prima linie.

În total, în județul Argeș au fost testate 750 persoane din cadrul instituțiilor aflate în prima linie în lupta cu virusul COVID – 19, din sistemul de sănătate argeșean, Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș şi Inspectoratul Județean de Poliție.

sursă: Consiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here